Zöldkagyló kapszula Vélemények

Zöldkagyló kutyáknak

Szamosi Petra - Tác

„3 éve ismerem már a zöldkagyló kapszulákat. Van egy nagyon szép, és erős németjuhász kutyánk, aki 3 évvel ezelőtt artrózisban szenvedett. Az egyik állatorvos ismerősöm ajánlotta figyelmembe a zöldkagyló kapszulákat, mondván, higgyük el, hogy állatok mozgásszervi problémáin is segíthetnek. Napi 1 kapszulát próbáltunk ki. Az eredmény több mint árulkodó!
Azóta jóformán tünetmentes a kutyánk, ez nagy szó, hiszen lassan 10 éves lesz. Mintha megfiatalodott volna, úgy szeret futkorászni, ugrándozni, játszani.
Köztudott, hogy az idősebb kutyák hajlamosak a frontérzékenységre, ezért, hogy a mi németjuhászunk ne érezze meg az időjárás változást, olyankor felemelem napi 2 kapszulára az adagot. Minden elismerésem a zöldkagylóé! Nagyon elégedett vagyok!”

Ízületek egészsége

Kovácsné Török Gabriella - Zalaszentgrót

„Már 3 nap elteltével éreztem a kagyló alapú kapszulák pozitív hatását magamon! Ízületi fájdalmakra szedtem, különösen fájt ugyanis a bokám és a térdem. Ezek a panaszok nagyon megnehezítették a mindennapos mozgásomat... Aztán megismertem a zöldkagylót! Csak ajánlani tudom mindazoknak, fiataloknak, időseknek, akiket valamiféle ízületi fájdalom gyötör!”

Porcsérülés

Bakos Lajos - Velence

„Heti rendszerességgel teniszezek. Sajnos porcproblémáim alakultak ki a térdemben. Szúró, fájó érzést éreztem, amikor már olyan kellemetlen panaszaim voltak, hogy a napi rutinmozgásomat is hátráltatták, orvoshoz fordultam. Elkerülhetetlen volt a műtéti beavatkozás. A műtét ugyan jól sikerült, a kezelőorvosom tanácsára a gyógytorna mellett elkezdtem fogyasztani a zöldkagyló alapú kapszulákat. Nagyjából 2 hónap telt el és újra teniszütőt ragadhattam! Ezt azért szeretném kihangsúlyozni, hiszen nem vagyok élsportoló, aki mindenből a legjobb ellátást kapja, és hetekkel később máris pályára léphet. Hálás vagyok mind az orvosaimnak, mind pedig a zöldkagylónak. Azóta újra panaszok és fájdalmak nélkül teniszezhetek.

Jobb edzésteljesítmény

Nagy Ferenc - Keszthely

„Nagyra tartom a zöldkagyló kapszulákat. Heti 3-5 alkalommal erősítek, edzek 1-2 órán át. A konditerem mellett van amikor csak futok. Egy megterhelő, kemény edzést (ami mondjuk súlyzós) követően előfordult már, hogy hátfájdalmak, izomgörcsök, izomláz jelentkezett panaszként, amelyeket még másnap is éreztem. A Seatone Sport Restart kapszulák hatására panaszmentes lettem, csak is az edzésekre kell hogy koncentráljak, nem kell visszafognom magam!”

Reumás fájdalmak

Tóth Pál - Hajdúböszörmény

„Több mint egy éve annak, hogy a pikkelysömörhöz társuló reumás ízületi gyulladásban szenvedtem (’Arthritis psoriatica’). Számtalan gyógyszeres kezelést, gyógyászati terápiát kipróbáltam, de igazán egyik se oldotta meg végérvényesen a problémámat. Az elmúlt fél évben kezdtem el szedni az új-zélandi taréjos zöldkagyló kapszulákat. Nagyjából 1 hónap telt el az első adag után, és a zöldkagyló hatására elmúltak a fájdalmaim.
Napi 4-6 ’Seatone kapszulát’ fogyasztottam. Azóta tünetmentes vagyok. Számomra az elején a kagyló alapú étrendkiegészítőkkel történő gyógyulás olyan hihetetlennek tűnt, ám az idő igazolja, hogy még sem az! Boldog vagyok, hogy teljes életet élhetek, újfent érezhetem a mozgás örömét, fájdalmak nélkül.”

Sportsérülések

Karacsi Ábel - Budapest XIII.

„Focista vagyok, 1 éve már annak, hogy térdszallagszakadással műtöttek. A sikeres rehabilitációmat jelentősen támogatta a gyógytornász által ajánlott Seatone Sport Restart, amelynek nem csak a neve jelzi, hogy segít az újrakezdésben. Azóta már ismét teljes értékű edzésmunkát végezhetek, félelem nélkül!”

Lábfájdalmak

Takács István Endre - Tokaj

„Egy 3 szintes társasház 2. emeletén lakom. Mivel nincs liftünk, 1 hónapja még óriási kínok között tudtam csak lemenni a lépcsőn. A nyudíjkorhatárhoz közeledve egyre gyakrabban emlegetem én is, hogy a „korral jár”: nagyon fájtak ugyanis a lábaim, és olyan érzésem volt, mintha nem bírnám el a saját testsúlyomat. Leírhatatlan az is, hogy ülő helyzetből felállni csak úgy tudtam, ha a kezemmel megkapaszkodtam valamiben, és felhúztam, magam... A Seatone Sport Endurance 2-3 heti, az előírások szerinti adagolását követően jelentősen mérséklődtek a fájdalmaim. A 3. hét vége felé már fájdalmak nélkül, normál tempóban tudtam haladni. Az eset óta tudom, hogy örök igazság, hogy a fájdalommentes mozgás nagy kincs, amelyet meg kell becsülnünk!”

’Rheumatoid arthritis’

Czinkóczi Erzsébet - Érd

„A zöldkagyló kapszulák 2 heti szedését követően figyelemre méltó javulást értem el a ’rheumatoid arthritis’ betegséggel együttesen jelentkező fájdalmak és panaszok csökkentésében: Csökkent a duzzanat a bal térdemben, ízületi fájdalmaim kezdtek megszűnni, a 4. hétre már nem voltak fájdalmaim. Köszönöm a zöldkagylónak!”

Ízületi fájdalmak

Köntös Gusztáv - Budapest XX.

„Lassan már másfél évtizede annak, hogy krónikus betegséget diagnosztizáltak nálam: fibromyalgia és bursitis (nyáktömlő-gyulladás). 13 esztendeje már, hogy kisebb nagyobb sikerekkel, de próbálok tenni valamit a betegségekkel járó tünetek mint pl. az ízületi fájdalmak, izomgörcsök, csökkentéséért, valamint a fájdalommentes mozgás eléréséért. Úgy gondolom az igazi fordulópont akkor jelentkezett, amikor tavaly nyáron az egyik természetgyógyász ismerősöm figyelmembe ajánlotta a zöldkagyló kapszulákat. Sosem fogom elfelejteni az ezt követő időszakot! Fél év alatt csökkentek a fájdalmaim, javult az ízületeim mobilitása, illetve az általános egészségem. A zöldkagylóról nem csak mese habbal, hogy javít ízületi bántalmaktól szenvedők egészségén!

Jobb egészség

Komlósi Balázs Nándor - Paks

„A feleségem és én imádjuk a glükozaminban, és a szervezet számára egyéb fontos tápanyagokban (ásványok, nyomelemek, antioxidánsok) gazdag zöldkagyló kapszulákat. Otthon amennyiben valamilyen ízületi panaszunk, sajgó fájdalmunk van a könyökünknél, a térdünknél, a vállunknál, vagy a bokánknál, elkezdjük fogyasztani a zöldkagylót. Páratlan termék, amely biztosra veszem, hogy hasonló esetekben bárkinél javulást eredményezhet, már pár nap elteltével!”

Seatone Zöldkagyló Kapszula

Zöldkagyló Kapszula

Arthro4, 120db = 1 havi adag = 9.721 Ft
Arthro4, 120db = 3 havi adag = 26.171 Ft
Seatone kapszula, 100db = 8.271 Ft
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT ZöldkagylóAz általunk forgalmazott Zöldkagyló teljesen természetes eredetű

Zöldkagyló kúrák

Gyerekeknek ZöldkagylótGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2x 1 kapszula / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Zöldkagyló kapszulaFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2x 2 kapszula / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Zöldkagylót50 ÉV FELETT
50 év felett

2x 2 kapszula / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Zöldkagyló KÚRA

Zöldkagyló hatóanyagok / 2 kapszula

Glükozamin34 mg

Glicin40 mg

Prolin40 mg

Szénhidrát 10,6 mg

Zsír4,2 mg

Fehérje74 mg

Tovább a Zöldkagyló összetevőihez
21 + 1 szuperélelmiszer
46 + 1 SZUPERÉLELMISZER
ingyenes
E-KÖNYV
AZ ÖN NEVE »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-MAIL »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!