Tudományos kutatások a zöldkagylóval

Artritisz kezelésére

A ’Centers for Disease Control and Prevention’ szerint az artritisz a modern kor egyik népbetegségévé nőtte ki magát, több mint 100 különböző fajtája ismerhető fel. A leggyakoribb formája az ’oszteoartritisz’, amely főleg idősebb korban jellemző, és a porc lebomlásával, a porc mögötti csont sérülésével járhat. Szerencsére, a zöldkagyló alapú étrendkiegészítőkkel az élen, léteznek olyan táplálék- és/vagy étrendkiegészítők, melyek képesek lehetnek enyhíteni, vagy akár visszafordítani a folyamatot.

Klinikai hatékonyság artritisz ellen

Glasgow-i kutatók a ’The Journal of Complementary Therapies in Medicine’-ben mérföldkőnek számító kutatási eredményeket tettek közzé. ’Oszteoartritisz’ és ’Reumatoid arthritis’ betegségek esetén vizsgálták az új-zélandi zöldkagyló hatását. A 60 fős kontrollcsoportot fele-fele (30 ’reumatoid artritiszes’ és 30 ’oszteoartritiszes’ beteg) arányban válogatták össze. Mindkét csoport napi rendszerességgel fogyasztott zöldkagyló port, pontosan 1150mg mennyiséget naponta... 6 hónap elteltével a ’reumatoid artritisz’-ben szenvedők 76%-ánál, az ’oszeortritiszes’ betegek 70%-ánál tapasztaltak jelentős javulást.
A kutatásban résztvevő tudósok klinikailag hatékonynak nevezték a zöldkagylót az ízületek gyulladásos betegségeivel szemben.

Az Omega-3 hatása az ízületekre

A ’Maryland Egyetem Orvosi Központjában’ az Omega-3 zsírtartalmú zöldkagyló kivonatát ízületi gyulladásban szenvedők tüneteinek az enyhítésére használták fel. A kezeléseket követően megfigyelték azt, hogy az ízületek merevsége, valamint a fájdalomérzet nagy mértékben javult. Az Omega-3 zsírsavakról a tudomány általánosan feltételezi, hogy segíthetnek ízületi gyulladások enyhítésében.

Egy ausztrál kutatócsoport által végzett kiegészítő kutatás értelmében az új-zélandi zöldkagyló Omega-3 zsírsavjai képesek elnyomni a szervezetben röviden ’COX-ként’ (teljes nevén a ’Cyclooxygenase’) ismert, a gyulladásos reakciók, köztük az ízületi gyulladások indukálásáért is felelős anyagot.

Térdpanaszok

Egy 2012-ben megjelent, ausztrál kutatók által végzett tanulmány értelmében térízületi problémáktól, porcbántalmaktól szenvedők számára a glükozaminban és egyéb hasznos anyagokban gazdag ’Perna Canaliculus’ hatékony térdízületi panaszok, fájdalmak enyhítésére. A zöldkagylót hatékonyabbnak találták, mint a legtöbb természetes fájdalomcsillapító!

Glükozamin és kondroitin együttes hatása

A két természetes anyagot gyakran kombinálják étrendkiegészítőkben. Habár az emberi szervezetben alapvetően megtalálhatóak, pótlásukról gondoskodnunk kell. Kutatások és tapasztalatok igazolják, hogy a glükozamin és a kondroitin felerősítik egymás hatásait, hatékonyan enyhíthetik az ízületi gyulladások panaszait. A zöldkagyló kapszulák, természetes módon tartalmazzák a ’Perna Canaliculus’ glükozaminját!

A zöldkagyló hatóanyagai

Grant Wood, a ’The Arthritis Handbook’ szerzője úgy véli, hogy az ízületi gyulladások ellen különböző vitaminok és ásványi anyagok is hatékonynak bizonyulhatnak. Például, a D-vitamin hiánya Mr. Wood szerint a beteg tüneteinek a súlyosbodásához vezethet. Az antioxidáns hatású anyagok, mint amilyen az E-vitamin is, akadályozhatják a csont és a porc sérülését, „lepusztulását” artritisz esetén.

Asztma ellen?

Az oroszországi Szentpétervárott székelő Pavlov Egyetem tudósai egy orvoskutatás során arra a következtetésre jutottak, hogy a zöldkagylót fogyasztó alanyoknál csökkenhetnek az olyan asztmás panaszok, mint a napközbeni zihálás, vagy a kilégzett hidrogén-peroxid koncentráció. Úgy találták, hogy a reggeli kilégzési csúcsáramlás jelentősen megnövekedett a zöldkagyló hatására.

Seatone Zöldkagyló Kapszula

Zöldkagyló Kapszula

Arthro4, 120db = 1 havi adag = 9.721 Ft
Arthro4, 120db = 3 havi adag = 26.171 Ft
Seatone kapszula, 100db = 8.271 Ft
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT ZöldkagylóAz általunk forgalmazott Zöldkagyló teljesen természetes eredetű

Zöldkagyló kúrák

Gyerekeknek ZöldkagylótGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2x 1 kapszula / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Zöldkagyló kapszulaFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2x 2 kapszula / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Zöldkagylót50 ÉV FELETT
50 év felett

2x 2 kapszula / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Zöldkagyló KÚRA
Seatone Zöldkagyló Kapszula

Fokozd az Immunerősítő hatás immunrendszered teljesítményét Zöldkagylóval.

Fokozd a Csonterősítés csontjaid erején, erősítsd a csontokat Zöldkagylóval.

Fokozza ízületei mozgékonyságát Zöldkagylóval

Zöldkagyló hatóanyagok / 2 kapszula

Glükozamin34 mg

Glicin40 mg

Prolin40 mg

Szénhidrát 10,6 mg

Zsír4,2 mg

Fehérje74 mg

Tovább a Zöldkagyló összetevőihez