A zöldkagyló összetevői

Antioxidáns hatású tápanyagok

A zöldkagyló összetevői között kimutatható az 5 alapvető antioxidáns tápanyag közül kettő, névszerint a C -és E-vitamin. Továbbá olyan antioxidáns hatóanyagokat is tartalmaz még, mint a mangán és a cink. Bármennyire is kevesen gondolják elsőre, a ’Perna Canaliculus’ természetes kivonatai a szabadgyökök sejtromboló hatásaival szemben is felvértezett étrendkiegészítők.

Omega-3

A zöldkagyló különlegessége, hogy tartalmaz a szervezet számára esszenciális, gyulladáscsökkentő Omega-3 telítetlen zsírsavakból. Új-Zéland kirstálytiszta, part menti vizeiben tenyésztett zöldkagyló DHA (dokozahexaénsav) és EPA (eikozapentaénsav) tartalma extra támogatást nyújt a szervezet általános egészségére nézve (az esszenciális zsírsavak ugyanis kihatnak a szív- és érrendszerre, a hangulatra, az agyműködésre).

Mukopilszacharidok

Az MPS molekulákra nagy szüksége van az emberi test ízületeinek. Komplex szénhidrátmolekulák, támogatják a sejtnövekedést, valamint az ízületi (szinoviális) folyadék termelődését. A sejtek közti kötő– és kenőanyagként funkcionálnak (megkötik a vizet).

Glükozamin

A glükózból vezethető le, amennyiben egy hidroxilcsoportot aminocsoportra cserélnek. Orvosilag is felhasználják. Az ízületi- és porcszövetek egészségéhez alapvetően szükséges anyag. A porcok felépítésében szerepet játszó glükozaminglikánok felépítéséhez szükséges!
Modern tudományos kutatások szerint a glükozamin egyes gyulladások csökkentésében is segíthet, valamint, támogatja a porcszövetek újraképződését is.

Metils-Szulfolin Metán

Az MSM izom és ízületi fájdalmak csökkentésére alkalmas, gyulladáscsökkentő vegyület.
A szerves kén egyik formája, széles körben elismert ízületi fájdalomcsillapítóként. Az emberi szervezet többek között felhasználja még aminosavak, kötőszövetek, enzimek képzéséhez is.

Kondroitin szulfát

A glükozaminhoz, glükozamin-glikánokhoz hasonlóan támogatást nyújt a porcoknak és ízületeknek. Támogatja egészséges funkcióikat, működésüket.

Ásványi anyagok és nyomelemek

Az ásványok és nyomelemek közül a kálciumot, magnéziumot, szelént, jódot, vasat, és káliumot kell kiemelni. A zöldkagyló jódtartalma külön említésre méltó: A jódnak ugyanis szerepe van a mentális egészség fenntartásában. Legfőbb tulajdonsága, hogy nélkülözhetetlen a pajzsmirigy megfelelő működéséhez.

Egyéb vitaminok

A kagylókban a C –és E vitamin mellett kimutatható a zsírban oldódó D-vitamin is, valamint a vízben oldódó B-vitaminok közül a B6 (szerepe van az aminosav anyagcserében) és B12 (szükséges a megfelelő agyműködéshez , a vérképzéshez).

Fehérjék és szénhidrátok

A ’Seatone’ zöldkagyló alapú étrend-kiegészítők tartalmaznak fehérjéket, valamint szénhidrátokat is.
A fehérjék a sejtek -, tágabb értelemben az egész szervezet alapvető építőkövei. A szénhidrátok köztudottan alapvetőek a szervezetben az energia előállításához.

Zöldkagyló kúrák

Gyerekeknek ZöldkagylótGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2x 1 kapszula / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Zöldkagyló kapszulaFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2x 2 kapszula / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Zöldkagylót50 ÉV FELETT
50 év felett

2x 2 kapszula / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Zöldkagyló KÚRA
Seatone Zöldkagyló Kapszula

Fokozd az Immunerősítő hatás immunrendszered teljesítményét Zöldkagylóval.

Fokozd a Csonterősítés csontjaid erején, erősítsd a csontokat Zöldkagylóval.

Fokozza ízületei mozgékonyságát Zöldkagylóval

Seatone Zöldkagyló Kapszula

Zöldkagyló Kapszula

Arthro4, 120db = 1 havi adag = 9.721 Ft
Arthro4, 120db = 3 havi adag = 26.171 Ft
Seatone kapszula, 100db = 8.271 Ft
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT ZöldkagylóAz általunk forgalmazott Zöldkagyló teljesen természetes eredetű

Modul főcím

ALT_SZOVEG
  • Recept 1
  • Recept 2
  • Recept 3
LINKSZÖVEG