Zöldkagyló a Sportokorház Ajánlásával

Mai, modern világunk teljesítmény- és eredményorientált: a hétköznapok során, a munkehelyen, vagy akár a sportpályán.

A minél jobb sportteljesítmény és sporteredmény elérése érdekében sokan elkövetik azt a hibát, hogy a fokozatos és folyamatosan emelkedő terhelést mellőzve azonnali eredményeket akarnak látni az edzőpályán, az edzőteremben. Tudomásul kell venni, hogy az emberi szervezet terhelése a fokozatosság elve mentén a legoptimálisabb, hiszen ennek hiányában egy kőkemény, bemelegítés nélküli edzésmunka könnyen sérülések kialakulásához vezethet!

A megerőltetés, vagy az indokolatlanul nagy erőkifejtés megterheli, a későbbiekben pedig szép lassan károsítja az ízületeket. A túlterhelés hiába rendszeres, kezdetben nem ját fájdalommal, hiszen a szervezet „ideig-óráig” képes ellensúlyozni a negatív hatásokat.

Az ízületi problémák kialakulását a gondosan összeállított edzések mellett, meg lehet előzni olyan természetes hatóanyagokkal is, amelyek támogatják az ízületek épségét és erősségét, védelmet nyújthatnak a súlyosabb károsodásokkal szemben.
Az Új-Zéland partjai mentén, kristálytiszta tengervízekben tenyésztett taréjos zöldkagyló tartalmaz ilyen hatóanyagokat:

• A glükozamin természetes anyag, segíti az ízületek kenését azáltal, hogy vizet szállít hozzájuk, amit ott is tart. „A glükozamin olyan az ízületeknek, mint a motorolaj az autónak”!
A víz mellett tápanyagokat is eljuttat az ízületekbe, erősíti és védi azokat, továbbá segíti az ízületek és porcok regenerálódását. Valószínűsíthető gyulladácsökkentő hatása is.

Komplex szénhidrátjai, a glükozaminglikánok szintén az ízületek egészségét támogatják.

• Természetes összetevője a kondroitin, amely a glükozaminnal együttesen támogatja az ízületi szövetek, porcok egészségét. Kimutatták, hogy a két anyag felerősíti egymás tulajdonságait, együtt jóval erősebb ízületvédő tualjdonságokkal rendelkeznek, mint külön-külön.

• A természetes fájdalomcsillapítóként, gyulladácsökkentőként működő MSM, vagy ’Metil-Szulfolin Metán’ az ízületi porc anyagcseréjét segíti.

• Az MPS molekulák, vagyis a ’mukopilszacharidok’ serkentik a sejtnövekedést és az ízületi folyadék termelődést.

• A zöldkagyló vitaminjai között ott találni az E -és C-vitamint, amelyek azon kívül, hogy természetes antioxidáns hatásokkal rendelkeznek, növelik a glükozamin és a kondroitin hatékonyságát.
Modern tudományos kutatások szerint a C-vitamin a kötőszövetek összetevője, továbbá ízületvédő és -erősítő tulajdonságú is egyben.

Az olyan ízületvédő készítmények, mint a zöldkagyló alapú kapszulák, nem csupán a már kialakult probléma kezelésében segíthetnek, hanem preventív, megelőző jellegűek is!

„Jobb elébe menni a problémáknak!” - tartja a nép bölcsesség is. Zöldkagyló kapszulák fogyasztásával támogatható az ízületek és kötőszövetek egészsége, erőssége, megakadályozva így sportsérülések könnyű kialakulását.
Amennyiben orvosi beavatkozást nem igényel az ízülete érintő sérülés, biztosra vehető, hogy a zöldkagyló segíti a felépülést, a regenerálódást!

A ’Seatone’ kapszulák az első zöldkagyló alapú termékek! Komplex ízületvédő tulajdonságúak, támogatják a megfelelő ízületi funkciókat, szükséges tápanyagokat, és kenőanyagokat is biztosítanak.

Sportolóknak kifejezetten ajánlott fogyasztani a ’Seatone’ zöldkagyló alapú kapszuláit. A kreatint és a hihetetlenül tápláló Spirulina mikroalgát egyaránt tartalmazó ’Seatone Sport Endurance’ megnöveli a kitartást, fokozza az állóképességet.
A ’Seatone Sport Restart’ kapszulák támogatják a sérült szövetek, izmok, ízületek regenerációját. Segítik a gyorsabb felépülést. Extra hatóanyagai a ’prolin’ és ’glicin’ nevezetű fontos aminosavak, amelyeknek köszönhetően pozitívan hat a kötő -és támasztószövetek minden összetevőjére, így a szalagokra is(erősíti azokat)!

Az izmok, kötőszövetek, ízületek erősítése mellé ajánlott a ’Sani prevent csontpor’ fogyasztása is. Ahogy a termék neve is jelzi, csonterősítő kapszulákról van szó. Egyedülálló mértékben tartalmazzák a csontok egészségéhez nélkülözhetetlen kálciumot, és további olyan fontos ásványokat, mint pl. a magnézium, vagy a foszfor.

Megyjegyzés:

A ’Seatone’ termékei természetesen nem csupán sportolóknak, sportoláshoz ajánlottak. Bárminemű ízületi panasza van, felhívjuk szíves figyelmét az elismert zöldkagyló alapú termékekre!

A ’Seatone’ kapszulák fogyasztása javasolt a felszabadult, fájdalom nélküli mozgás céljából!

Seatone Zöldkagyló Kapszula

Zöldkagyló Kapszula

Seatone Sport Restart = 8.271 Ft
Seatone kapszula, 100db = 8.271 Ft
Sani Prevent Csontpor, 100db = 6.471 FT
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT ZöldkagylóAz általunk forgalmazott Zöldkagyló teljesen természetes eredetű

Zöldkagyló kúrák

Gyerekeknek ZöldkagylótGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2x 1-2 / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Zöldkagyló kapszulaFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2x 2-3 és 1-2 / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Zöldkagylót50 ÉV FELETT
50 év felett

2x 2-3 és 1-2 / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Zöldkagyló KÚRA
Seatone Zöldkagyló Kapszula

Fokozd az Immunerősítő hatás immunrendszered teljesítményét Zöldkagylóval.

Fokozd a Csonterősítés csontjaid erején, erősítsd a csontokat Zöldkagylóval.

Fokozza ízületei mozgékonyságát Zöldkagylóval

Zöldkagyló hatóanyagok / 2 kapszula

Glükozamin34 mg

Glicin40 mg

Prolin40 mg

Szénhidrát 10,6 mg

Zsír4,2 mg

Fehérje74 mg

Tovább a Zöldkagyló összetevőihez